ÇANAKKALE SANAT TİYATROSU
 
 
 
ÇST bünyesinde bulunan tüm oyuncu adaylarına birçok fırsat ve proje olanakları sunmaktadır. Bu kapsamlı, çığır açan programlar, Kültür ve Turizm Bakanlığı başta olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Avrupa Birliği'nin Yaratıcı Avrupa Programları tarafından desteklenmektedir.
Turneler

Sahnelediğimiz tüm oyunllarla, yurt içi ve yurt dışı turneleri gerçekleştirerek sanatımızı ülkemizin her köşesindeki sanat severlerle buluşturuyoruz. Çanakkale sanat Tiyatrosu olarak bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz turnelerde üç milyonu aşkın izleyiciye ulaşmanın haklı onurunu yaşamaktayız. 
ÇST, Türkiye'nin sosyal, dilbilimsel, kültürel ve Atatürkçü mirasını sahne aldığı tüm şehirlerin yanında Avrupa'daki ve ötesindeki izleyicilere ve topluluklara getiren kapsamlı bir tiyatro anlayışını desteklemektedir. Güçlü ve profesyonel ÇST yönetimi, en yeni trendleri ve gelişmeleri dikkate alarak Türk Tiyatrosu'nun gelişmesini ve büyümesini sağlar.
Sanatsal Etkinlikler:

Çanakkale'deki en büyük tiyatro ailsei olan ÇST, 60'den fazla şehirde sahnelediği oyunlarıyla Türkiye'nin canlı kültürel sektörünün çeşitliliğini yansıtıyor. 2007'de kurulan ÇST, Türk tiyatrosunu günümüzün farklı kitlelerine ve değişen toplumlarına cevap veren, yansıtan ve bunlarla ilgilenen diyalog, demokrasi ve etkileşimi için hayati bir rol üstlenmiştir. 
 
Tiyatro Festivalleri

Sanat sezonlarını daha renkli hale getirmek ve oyunlarımızı takip eden seyircilerimizi farklı tiyatro gruplarıyla buluşturmak amacıyla her sene Yaşam Bir Oyundur Tiyatro Festivali düzenliyoruz. Geleneksel hale getirdiğimiz tiyatro festivali sayesinde, yerli ve yabancı birçok tiyatro grupları sahneledikleri oyunlarla izleyicilere unutulmaz dakikalar yaşatmayı başarmaktadır.
 
 
Neden Çanakkale Sanat Tiyatrosu'na Katılmalısınız?
 
  • Sanatsal oyunlarımız içinde yaratıcılığınızı ve tiyatral yeteneğinizi keşfedin.
  • Diğer Türkiye tiyatrolarındaki meslektaşlarınızla tanışın ve iletişim kurun.
  • Uluslararası sanatsal işbirlikleri oluşturun.
  • Yeni fikirlerden ilham alın ve en iyi uygulamaları paylaşın.
  • Avrupa ve uluslararası düzeyde Türk Tiyatrosu'nu temsil edin.
Yeni bağlamları, şehirleri ve bakış açılarını bize katılarak keşfedin...
0555 7685514
sanattiyatrosu17@gmail.com