ÇANAKKALE SANAT TİYATROSU
 
 
 
TİYATRO / OYUNCULUK EĞİTİMİ

Programın Amacı

Oyuncu olmak ve bu hayalini gerçekleştirmek birçok insanın hedefidir. Tiyatromuz, her biri kendi alanında konservatuvar mezunu ve deneyimli, profesyonel eğitimci kadrosu ile oyuncu adaylarını bilinçli ve ciddi bir eğitim sürecinden geçirerek tam donanımlı bir şekilde yetişmelerini sağlamaktadır. Ayrıca, eğitimlerimiz sayesinde yeterli donanımla yetişen oyuncu adaylarımız kendi yeteneklerini sergileyebileceği alanlara tiyatromuzda kavuşmaktadır. 

Tiyatro / Oyunculuk Eğitimi Programımız; uzun süreçli ve geniş kapsamlı olup, oyuncu olmak isteyen adaylara;
tiyatral yeteneğini fark etmeyi, sanatsal yaratıcılığını ortaya çıkarmayı, imgelemini harekete geçirmeyi, gözlem gücünü geliştirmeyi ve kuvvetlendirmeyi,  bedensel devinimini daha etkin kullanabilmeyi, doğru ve güzel konuşabilmeyi öğretir.

Eğitimlerimizin diğer amacı; yaratmanın temeli disiplindir diyen Stanislavski'nin prensipleri doğrultusunda; sevgi, güven, özveri, azim ve disiplinli bir çalışma programı ile oyuncu adaylarını yetiştirmektir.
KONSERVATUVARA HAZIRLIK EĞİTİMİ
 

Programın Amacı ve İçeriği

Devlet Konservatuvarlarının ve Özel Üniversitelerin tiyatro / oyunculuk / sahne sanatları bölümlerine hazırlık için, profesyonel deneyimli kadromuzca hazırlanan eğitim programımız; sınavların tüm aşamalarına yöneliktir.

Sınav stresiyle baş etmek, sahnelenecek tiratların seçimleri ve profesyonelce yorumlanması, şan / müzik çalışmaları, diyafram ve diksiyon eğitimleri ve doğaçlama konularını kapsamaktadır.

15 yılı aşkın süredir Konservatuvar sınavlarına hazırladığımız öğrencilerimizin büyük çoğunluğu sınavları kazanarak hayellerine doğru yol almaya başladılar.

Kazandırdığımız Üniversiteler:

Eskişehir Devlet Konservatuvarı, Kocaeli Üniversitesi Oyunculuk Bölümü, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sahne Sanatları Oyunculuk Bölümü, İstanbul Aydın Üniversitesi Oyunculuk Bölümü, Yedi Tepe Üniversitesi Oyunculuk Bölümü, Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk Bölümü, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı, Kadir Has Üniversitesi Oyunculuk Bölümü, Haliç Üniversitesi Oyunculuk Bölümü, Bahçeşehir Üniversitesi Oyunculuk Bölümü

 
 
Neden Çanakkale Sanat Tiyatrosu'na Katılmalısınız?
 
  • Sanatsal oyunlarımız içinde yaratıcılığınızı ve tiyatral yeteneğinizi keşfedin.
  • Diğer Türkiye tiyatrolarındaki meslektaşlarınızla tanışın ve iletişim kurun.
  • Uluslararası sanatsal işbirlikleri oluşturun.
  • Yeni fikirlerden ilham alın ve en iyi uygulamaları paylaşın.
  • Avrupa ve uluslararası düzeyde Türk Tiyatrosu'nu temsil edin.
Yeni bağlamları, şehirleri ve bakış açılarını bize katılarak keşfedin...
0555 7685514
sanattiyatrosu17@gmail.com